Het Fafa-eiland:
Een eiland in de Stille Oceaan

Een rustpunt om los te komen van de hectiek.
Zodat je weer ziet waar het eigenlijk om gaat.
Zo’n rustpunt wil FAFA-Zuidema voor
de ondernemer zijn.

fotogroot

Financiele administratie

Een goede financiële administratie is onmisbaar voor elk bedrijf. De financiële administratie dient om …
Lees meer

Fiscaal advies

Voor specifiek fiscaal advies en maatwerkbelasting aanvragen …

Lees meer

controller

Veel bedrijven in het MKB hebben nood aan een part time controller. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om dan…
Lees meer

Starteradvies

Bent u van plan een bedrijf te starten of bent u de afgelopen jaren al aan de slag gegaan als ondernemer…
Lees meer

Uw betrouwbare partner voor financiële administratie, fiscaal advies en als controller

Financieel adviseur, belastingconsulent/fiscaal adviseur en controller voor Eindhoven en omgeving

FaFa Zuidema is al jarenlang de vertrouwde financieel adviseur en belastingconsulent/fiscaal adviseur voor vele bedrijven in geheel Nederland, met een accent op de regio rondom Eindhoven. Voortdurende scholing en een brede interesse in het vak ondersteunen de hoge kennis van de financiële adviseur en belastingconsulent van FaFa Zuidema.
Soms is het goed om eens een frisse wind door uw financiële administratie te laten gaan. Nieuwe financieel experts zien wellicht nieuwe mogelijkheden, die uw oude financieel adviseur wellicht over het hoofd zag. FaFa Zuidema pleit er in sommige gevallen dan ook voor om na circa 5 jaar rond te kijken voor een nieuwe financieel adviseur en belastingconsulent/belastingadviseur. Is dat moment voor u aangebroken? FaFa Zuidema blaast graag een frisse, kundige wind door uw financiële en fiscale administratie.

Financieel adviseur of accountant, belastingconsulent of fiscalist?

Bent u in de veronderstelling dat u als ondernemer een accountant en/of fiscalist moet inschakelen? Onze financieel expert kan bij de meeste bedrijven – van eenmanszaken (zzp’ers) tot en met grotere bv’ -, alle financiële en fiscale zaken uitstekend afhandelen. Toch een accountant of fiscalist nodig? Dan doet onze financieel expert voor u het voorwerk, zodat u kunt besparen op de hoge kosten voor een accountant of fiscalist.

Financieel adviseur en belastingconsulent voor startende bedrijven

Niet alleen gevestigde bedrijven, maar zeker ook starters hebben baat bij een administratiekantoor dat to the point, duidelijk en adequaat het benodigde werk doet. Starters kunnen bovendien vaak extra financieel advies en coaching gebruiken, bijvoorbeeld bij het opstellen van een financiële planning of bij het invullen van de eerste zakelijke belastingaangifte. FaFa Zuidema ondersteunt starters hierbij graag. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos.

Maak kennis met uw financieel adviseur, belastingconsulent en controller uit Son, bij Eindhoven

Voor een kosteloos kennismakingsgesprek met de financieel adviseur, belastingconsulent of parttime controller van FaFa Zuidema neemt u eenvoudig contact met ons op via telefoon of email.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken