Het Fafa-eiland:
Een eiland in de Stille Oceaan

Een rustpunt om los te komen van de hectiek.
Zodat je weer ziet waar het eigenlijk om gaat.
Zo’n rustpunt wil FAFA-Zuidema voor
de ondernemer zijn.

fotogroot

Financiele administratie

Een goede financiële administratie is onmisbaar voor elk bedrijf. De financiële administratie dient om …
Lees meer

Fiscaal advies

Voor specifiek fiscaal advies en maatwerkbelasting aanvragen …

Lees meer

controller

Veel bedrijven in het MKB hebben nood aan een part time controller. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om dan…
Lees meer

Starteradvies

Bent u van plan een bedrijf te starten of bent u de afgelopen jaren al aan de slag gegaan als ondernemer…
Lees meer

Financieel en fiscaal starteradvies voor startende bedrijven

Bent u van plan een bedrijf te starten of bent u de afgelopen jaren al aan de slag gegaan als ondernemer? Als startende ondernemer komt u met tal van financiële en fiscale zaken in aanraking. Omdat u het zelf vast al druk genoeg hebt met het opstarten en/of uitvoeren van uw core business, staan wij u graag bij met dat gedeelte van uw eigen bedrijf waar u zelf waarschijnlijk minder affiniteit mee heeft: de financiële en fiscale kant van uw onderneming.

Advies en begeleiding vóór de start van uw onderneming

Het is te adviseren om voor de start van een eigen onderneming een financieel expert en/of een fiscaal adviseur te betrekken bij uw plannen. Hoe zit uw ondernemingsplan in elkaar? Wat is uw financiële planning? Hoe denkt u financiering bij de bank of een andere geldverstrekker te verkrijgen? Hebt u al nagedacht over de fiscale gevolgen en de fiscale verplichtingen van uw onderneming? Welke rechtsvorm kiest u? FaFa Zuidema helpt u graag op weg. Voor een starteradvies op financieel en/of fiscaal gebied bent u bij FaFa Zuidema aan het juiste adres.

Advies en begeleiding na de start van uw onderneming

Vanaf de start van uw onderneming bent u verplicht een degelijke bedrijfsadministratie te voeren. FaFa Zuidema helpt u graag bij het opstarten van uw bedrijfsadministratie. Wilt u zich liever helemaal concentreren op uw onderneming? Dan kunt u de hele administratie aan ons uitbesteden. FaFa Zuidema regelt uw boekhouding, debiteuren- en crediteurenadministratie, salaris- en personeelsadministratie en alle zaken omtrent belastingaangiften en jaarrekeningen.

FaFa Zuidema als starteradviseur en startercoach

De afgelopen jaren heeft FaFa Zuidema heel wat startende ondernemers op weg geholpen. Ook u helpen wij graag. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Neemt u dus gerust contact op om een afspraak te plannen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken